Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Η Πόρτο ανακοίνωσε Γκρούγιτς και Φελίπε Άντερσον!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, στους ομίλους του Champions League, Πόρτο, ανακοίνωσε την ένταξη στο ρόστερ της των Μάρκο Γκρούγιτς και Φελίπε Άντερσον, ως δανεικών, από Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ, αντίστοιχα

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Η Πόρτο ανακοίνωσε Γκρούγιτς και Φελίπε Άντερσον!

Ιδιαίτερα δραστήρια στην μεταγραφική περίοδο αποδεικνύεται η Πόρτο, αφού ανακοίνωσε την έλευση των Γκρούγιτς και Φελίπε Άντερσον

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, πήρε τους δύο ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού από τις Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ, αντίστοιχα.

H μεταγραφική περίοδος στην Πορτογαλία θα κλείσει στις 25 Οκτωβρίου, με τους «δράκους» να προχωρούν στην επισημοποίηση της απόκτησης ακόμα δύο ποδοσφαιριστών.

Μετά τον Μαλάνγκ Σαρ, ανακοίνωσαν την απόκτηση των Μάρκο Γκρούγιτς και Φελίπε Άντερσον.

Ο Σέρβος χαφ, που είχε βρεθεί στο στόχαστρο και της ΑΕΚ, δεν υπολογιζόταν από τον Γιούργκεν Κλοπ, με τους «κόκκινους» να ψάχνουν ομάδα να τον πουλήσουν.

Ωστόσο, δεν υπήρξε κάποια ομάδα που να καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις τους (20.000.000 ευρώ), με αποτέλεσμα να προτιμηθεί ο δανεισμός του στην Πόρτο, δίχως οψιόν αγοράς.

Την τελευταία διετία, Γκρούγιτς αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χέρτα και είχε εννιά γκολ και τρεις ασίστ σε 54 αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια φόρμουλα οι Πορτογάλοι πήραν, από την Γουέστ Χαμ, τον Φελίπε Άντερσον, με τους Λονδρέζους να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του 27χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.