Υποψήφιος για τη Ρεάλ ο Μίτσελ!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι στη λίστα με τους τεχνικούς που έχουν πιθανότητες να αναλάβουν τη τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Υποψήφιος για τη Ρεάλ ο Μίτσελ!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αλλά είναι γεγονός πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Ήδη έχει βρει κλειστές τις πόρτες των Λεβ, Κλοπ, Αλέγκρι και Ποκετίνο.

Η διαδικασία δεν είναι και τόσο απλή με τους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν στραφεί στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, τον Μίτσελ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της As ο Μίτσελ έχει ανέβει πολύ ψηλά στη λίστα της πρωταθλήτριας Ευρώπης για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα των Ισπανών ο πρώην τεχνικός της Μάλαγα έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Στο δημοσίευμα φιλοξενείται και η δήλωση του: «Νιώθω έτοιμος να καθίσω στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης», την οποία είχε κάνει επί ελληνικού εδάφους.

Εάν πράγματι ο Μίτσελ καθίσει στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ευρώπης τότε την ερχόμενη σεζόν θα δούμε clasico με δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού. Από τη μία ο Μίτσελ και από την άλλη ο Βαλβέρδε.

Την περασμένη σεζόν ο Μίτσελ κάθισε στον πάγκο της Μάλαγα, η οποία υποβιβάστηκε στην Segunda Division και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού απολύθηκε. Έχει κοουτσάρει επίσης τις Μαρσέιγ και Σεβίλλη, ενώ χωρίς αμφιβολία η πιο πετυχημένη περίοδος της προπονητικής του καριέρας ήταν στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε τίτλους και πέτυχε πολύ μεγάλες νίκες στην Ευρώπη με αποκορύφωμα το 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.