Ανακοινώνει τον Μάριο Γκέτσε η Αϊντχόφεν

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Αϊντχόφεν, ήρθε σε συμφωνία με τον Μάριο Γκέτσε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ανακοινώνει τον Μάριο Γκέτσε η Αϊντχόφεν

Στον δρόμο του ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί ο Μάριο Γκέτσε.

Η Αϊντχόφεν, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στους ομίλους του Europa League, ήρθε σε συμφωνία με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της υπόθεσης.

Ο 28χρονος έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με τους Βεστφαλούς. Για την απόκτησή του υπήρχε ενδιαφέρον από Χέρτα, Μίλαν, Λάτσιο, Ρόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά τελικά η Αϊντχόφεν ήταν αυτή που κέρδισε την «κούρσα» και ήρθε σε συμφωνία μαζί του.

Ο Γκέτσε, που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ κι από ένα πρόβλημα υγείας (μυοπάθεια), μέτρησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο τρία γκολ και μία ασίστ σε 21 συνολικά αναμετρήσεις με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρα από τους Βεστφαλούς έχει αγωνιστεί επίσης και στην Μπάγερν Μονάχου την τριετία 2013-2016.