Επαφές Γιουνάιτεντ με Ποτσετίνο, ενώ ο Σόλσκιερ... χαμογελά για Καβάνι

Την ώρα που τα ΜΜΕ φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τη Γιουνάιτεντ, ο τεχνικός της ομάδας του Μάντσεστερ, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, δηλώνει ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του Έντισον Καβάνι.

Επαφές Γιουνάιτεντ με Ποτσετίνο, ενώ ο Σόλσκιερ... χαμογελά για Καβάνι

Σύμφωνα με αναφορές σε ιστοσελίδες των αγγλικών ΜΜΕ, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ είχε επαφές με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, πρώην προπονητή της Tότεναμ που είναι άνεργος για σχεδόν ένα χρόνο, όταν αντικαταστάθηκε από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η κακή έναρξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σεζόν και η συντριβή της με 6-1 στο Old Trafford από την Τότεναμ έχουν προκαλέσει περαιτέρω αρνητική κριτική για το έργο του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος θα μπορούσε σύντομα να αντικατασταθεί από τον Αργεντινό προπονητή.

Πάντως, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού, Έντινσον Καβάνι.

«Ο Καβάνι είναι ένας έμπειρος παίκτης που δίνει τα πάντα για την ομάδα του. Το ρεκόρ των γκολ του για τους συλλόγους που πέρασε και για την εθνική ομάδα είναι φανταστικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε έναν παίκτη αυτού του επιπέδου. Θα φέρει ενέργεια, δύναμη, και νοοτροπία νικητή στην ομάδα. Το πιο σημαντικό, θα φέρει γκολ. Είχε μια εξαιρετική καριέρα μέχρι στιγμής, κερδίζοντας τρόπαια σε σχεδόν κάθε κλαμπ όπου πέρασε. Υπάρχουν ακόμη πολλά να δώσει στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι μια ευκαιρία για τους νέους παίκτες να μάθουν από έναν από τους καλύτερους σκόρερ των τελευταίων 10 ετών. Ξέρει τι χρειάζεται για να πετύχει και ανυπομονούμε να δούμε τον αντίκτυπο που θα έχει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε ο Σόλσκιερ.