Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε τον Μαρκ Ρόκα

Τον Ισπανό μεσοαμυντικό Μαρκ Ρόκα απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου από την Εσπανιόλ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (4/10) ο βαυαρικός σύλλογος.

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε τον Μαρκ Ρόκα

Ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου είναι από σήμερα (4/10) ο Μαρκ Ρόκα. H πρωταθλήτρια Ευρώπης κατέβαλε στην Εσπανιόλ, τέως ομάδα του παίκτη, η οποία υποβιβάστηκε φέτος από την Primera Division, 15 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού μέσου.

Την ανακοίνωση της μεταγραφής έκανε ο βαυαρικός σύλλογος μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε. Ο Ρόκα, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας της Βαρκελώνης, υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπάγερν έως το 2025.

Στην Εσπανιόλ αγωνιζόμενος για μία τετραετία (2016-20) ο 23χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας άσος κατέγραψε 121 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ. Το καλοκαίρι του 2019 κατέκτησε το Euro U21 με το ισπανικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Μπάγερν ο Ρόκα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ένα όνειρο που είχα γίνεται πραγματικότητα. Πιστεύω ότι η Μπάγερν είναι το καλύτερο κλαμπ στον κόσμο και έχει ισχυρή παράδοση. Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ με τα χρώματα αυτού του σπουδαίου συλλόγου».