Πόρτο: Φεύγει ο Ντανίλο Περέιρα και μετακομίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έρθει σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του Ντανίλο Περέιρα, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν απόκτησης των πλήρη δικαιωμάτων του.

Πόρτο: Φεύγει ο Ντανίλο Περέιρα και μετακομίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Δίχως τον Ντανίλο Περέιρα στο ρόστερ της, όπως όλα δείχνουν, θα αντιμετωπίσει η Πόρτο τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι «δράκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Πορτογάλου αμυντικού χαφ, ο οποίος θα μετακομίσει στη γαλλική ομάδα με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Παράλληλα, οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν και οψιόν απόκτησης των πλήρη δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι έναντι του ποσού των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 29χρονος μέσος συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσουν οι «δράκοι» στην κατάκτηση του νταμπλ την περασμένη αγωνιστική περίοδο και πήρε μέρος σε 40 αναμετρήσεις της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις.

Πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο παίκτης θα μεταβεί σήμερα (4/10) στη Γαλλία για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην φιναλίστ του περσινού Champions League.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν απέκτησε αυτό το καλοκαίρι τα πλήρη δικαιώματα των Αλεσάντρο Φλορέντσι, Μάουρο Ικάρντι και Σέρχιο Ρίκο, ενώ παράλληλα πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον τερματοφύλακα Αλεξάντρ Λετεγιέ.