Πάλι εκτός αποστολής ο Ματέους Ρέις

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του Ματέους Ρέις με τη Ρίο Άβε, αφού δεν βρίσκεται στην αποστολή της για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Φαμαλικάο.

Πάλι εκτός αποστολής ο Ματέους Ρέις

Ο Ματέους Ρέις απασχόλησε σοβαρά τον Ολυμπιακό με την ομάδα του Πειραιά να τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή, αλλά η Ρίο Άβε να είναι αμετακίνητη στη θέση της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι" να κλείσουν τον Ρούμπεν Βινάγκρε για το αριστερό άκρο της άμυνας τους και ο Βραζιλιάνος μπακ να μείνει τελικά στην Πορτογαλία.

Το θέμα του Ρέις για την Ρίο Άβε δεν έχει λήξει και αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει να έχει στις τάξεις έναν ποδοσφαιριστή που είναι δυσαρεστημένος και ο οποίος ήθελε να πάρει μεταγραφή για να πάει σε έναν σύλλογο να παίξει στο Champions League.

Την Κυριακή η Ρίο Άβε αντιμετωπίζει τη Φαμαλικάο για το πορτογαλικό πρωτάθλημα και ο 25χρονος μπακ είναι εκτός αποστολής. Ακόμη βρίσκεται σε τιμωρία από τη διοίκηση της ομάδας του και μάλιστα ο προπονητής του πορτογαλικού κλαμπ, Μάριο Σίλβα στις δηλώσεις του τόνισε πως "ελπίζουμε η διακοπή να μας βοηθήσει να έχουμε πίσω όλους τους παίκτες. Το θέμα του Ματέους Ρέις το χειρίζεται η διοίκηση", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι σε οριακό σημείο και το θέμα είναι πως το συμβόλαιο που τους "δένει" ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Υπό αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν τώρα θα είναι ένα θαύμα αν υπάρξει ανατροπή και υπογραφεί νέο συμβόλαιο.