Αναβολή, λόγω κορονοϊού (και) για το Γιουβέντους-Νάπολι

Το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην Νάπολι (Έλμας και Ζιελίνσκι) έθεσαν τους «παρτενοπέι» σε 14ημερη καραντίνα κι αναβάλουν το Κυριακάτικο ματς με τη Γιουβέντους, που πάντως δηλώνει ότι θα κατέβει στο γήπεδο.

Αναβολή, λόγω κορονοϊού (και) για το Γιουβέντους-Νάπολι

Μετά το Σαββατιάτικο ματς της Τζένοα με την Τορίνο που ανεβλήθη λόγω των 22 κρουσμάτων που μετρά στο ποδοσφαιρικό της τμήμα η ομάδα της Γένοβας, μόνο η επίσημη ανακοίνωση μένει για να γίνει το ίδιο και με το Γιουβέντους - Νάπολι

Στους «παρτενοπέι» - που είχαν παίξει την προηγούμενη αγωνιστικής με την Τζένοα - είχε διαγνωστεί θετικός της Παρασκευή ο Πολωνός μέσος Πιοτρ Ζιελίνσκι με τους υπολοίπους να υποβάλλονται σε νέο γύρο τεστ που αποκάλυψε ότι έχει προσβληθεί κι ο Ελμάς.

Η αποστολή της Νάπολι μπλοκαρίστηκε στο αεροδρόμιο, καθώς το γραφείο δημόσιας υγείας απαγόρευσε το ταξίδι των Ναπολιτάνων, που δεν μπόρεσαν να μεταβούν στο Πιεμόντε και τέθηκαν, άπαντες, σε καραντίνα 14 ημερών.

Παρότι ανάλογη ανησυχία υπάρχει και στη Γιουβέντους (αφού στον προηγούμενο γύρο εξετάσεων βρέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της θετικοί στον Covid-19) στα τελευταία που διενεργήθηκαν δεν προέκυψε κανένα θετικό τεστ κι εν αναμονή της επίσημης τοποθέτησης της Ιταλικής Λίγκας ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στο γήπεδο.