Κούμαν: «Είναι αλήθεια ότι θέλουμε τον Γκαρθία της Μάντσεστερ Σίτι»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τους «μπλαουγκράνα» να ενδιαφέρονται για τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Έρικ Γκαρθία.

Κούμαν: «Είναι αλήθεια ότι θέλουμε τον Γκαρθία της Μάντσεστερ Σίτι»

Αποφασισμένη να κυνηγήσει ως τέλους την υπόθεση του Έρικ Γκαρθία της Μάντσεστερ Σίτι είναι η Μπατσελόνα, ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την άμυνά της.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον 19χρονο μπακ, που ξεκίνησε την πορεία του στο άθλημα από τις ακαδημίες των Καταλανών, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

«Είναι αλήθεια ότι θέλουμε εδώ τον Έρικ Γκαρθία. Ελπίζω να καταφέρουμε να τελειώσουμε την υπόθεση το συντομότερο δυνατό, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολη η κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι. Σαφέστατα υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρω αν τελικά θα καταφέρουμε να πετύχουμε και τον στόχο μας. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση», σημείωσε σχετικά ο Ολλανδός τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στο ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι από το 2018 και ήδη έχει πραγματοποιήσει 25 εμφανίσεις με τους «γαλάζιους» σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό που αξίζει επίσης να υπογραμμιστεί για την υπόθεση, είναι ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον αγγλικό σύλλογο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες της ομάδας πως δεν πρόκειται να το ανανεώσει.