«Τρελά» λεφτά η Γουλβς για τον αντί-Βινάγκρε

Η Γουλβς παίρνει τον Αΐτ-Νουρί μέσα από τα χέρια των θηρίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και βγάζοντας από το ταμείο της ένα πολύ μεγάλο ποσό.

«Τρελά» λεφτά η Γουλβς για τον αντί-Βινάγκρε

Στην απόκτηση του Ρούμπεν Βινάγκρε από τη Γουλβς προχωράει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τους "λύκους" και με τον Πορτογάλο για να παίξει τον ρόλο του αντί-Τσιμίκα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο αγγλικός σύλλογος, ωστόσο έσπευσε να καλύψει άμεσα το κενό που αφήνει ο Βινάγκρε στην άμυνα της. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία οι "λύκοι" προχωρούν στην απόκτηση του Γάλλου μπακ Ραϊάν Αΐτ-Νουρί από την Ανζέ.

Ο 19χρονος άσος έχει συμβόλαιο έως το 2023 με την Ανζέ και είναι διεθνής με την U21 της Γαλλίας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Γουλβς είναι έτοιμοι να βγάλει από το ταμείο της 31 εκατ. αγγλικές λίρες προκειμένου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Τον νεαρό Γάλλο είχαν βάλει στο μάτι ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμένς και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Γουλβς, ωστόσο έχει καταφέρει να τους νικήσει όλους αυτούς και αυτό οφείλεται στην πολύτιμη βοήθεια του ατζέντη Ζόρζε Μέντες.

Στον γνωστό Πορτογάλο μάνατζερ οφείλεται το γεγονός ότι η Γουλβς καταφέρνει να πάρει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μέσα από τα χέρια των θηρίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.