Τα ροζ μπλεξίματα του Μιγκέλ Τράουκο που δεν πήρε ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Μιγκέλ Τράουκο μπορεί να μην ήρθε στον Ολυμπιακό, μπορεί να παραμένει εκτός πλάνων στη Σεντ Ετιέν, αλλά απασχολεί τα media με την εξωγηπεδική του ζωή.

Τα ροζ μπλεξίματα του Μιγκέλ Τράουκο που δεν πήρε ο Ολυμπιακός (vid)

Ένας από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας του ήταν ο Μιγκέλ Τράουκο. Ο Περουβιανός μπακ είχε φτάσει αρκετά κοντά στην ομάδα του Πειραιά, αλλά η μεταγραφή του από τη Σεντ Ετιέν δεν προχώρησε. Όταν οι "ερυθρόλευκοι" επανήλθαν στην υπόθεση για δεύτερη φορά μετά το "πάγωμα" των συζητήσεων ο Τράουκο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο 28χρονος μπακ παραμένει στο δυναμικό της Σεντ Ετιέν, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι στις σχέσεις του με τον Κλοντ Πιελ, ο οποίος συνεχίζει να τον έχει εκτός πλάνων. Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο ο Μιγκέλ Τράουκο απασχολεί τα Μέσα περισσότερο για τις δράσεις του εκτός γηπέδων.

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο Τράουκο να γευματίζει με τη Βαλέρια Ροτζέρο. Πρόκειται για 22χρονη Περουβιανή, η οποία είναι ανιψιά του 35χρονου ποδοσφαιριστή Τζέφρεσον Φαρφάν που έχει μείνει ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Μόσχας και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Η Ροτζέρο έχει γνωστή στο Περού μέσα από τις τολμηρές αναρτήσεις της στο instagram και συνηθίζει να συναναστρέφεται με ποδοσφαιριστές. Το βίντεο με τον Μιγκέλ Τράουκο άναψε φωτιές και μάλιστα για το θέμα τοποθετήθηκε στα social media η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Κάρλα Γκάλβες.

«Είμαι υποχρεωμένη να κάνω την εξής δήλωση. Με τον κ. Μιγκέλ Τράουκο δεν διατηρούμε σχέση ως ζευγάρι. Η σχέση που έχουμε περιορίζεται αυστηρά στις ευθύνες μας ως γονείς. Δεν έχω γνώση για το τι κάνει στην ιδιωτική του ζωή, οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να προχωρήσω σε κάποια δήλωση», έγραψε χαρακτηριστικά η εν διαστάσει σύζυγος του Τράουκο.