Τουρκικές σειρήνες για Πασχαλάκη

Πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η Γαλατασαράι για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ σε περίπτωση φυγής του Φερνάντο Μουσλέρα.

Τουρκικές σειρήνες για Πασχαλάκη

Αυτή η πρόταση της Γαλατασαράι είναι η τέταρτη που δέχεται ο «Δικέφαλος» από τουρκική ομάδα. Αρχικά, η Μπεσίκτας είχε πλησιάσει τον Δημήτρη Πέλκα και ετοιμαζόταν να του κάνει πρόταση, ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της, όμως «υποχώρησε» έπειτα από την υψηλή ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ στον παίκτη.

Τουρκικές σειρήνες έχουν ηχήσει και στα αφτιά των Τζάλμα Κάμπος και Αμρ Ουάρντα στο παρελθόν από τις Αλάνιασπορ και Ρίζεσπορ αντίστοιχα, χωρίς όμως να έχει «πέσει» στο τραπέζι του Δικεφάλου του Βορρά κάποια επίσημη πρόταση, ώστε να συζητηθεί από τους ιθύνοντες της ομάδας.

Οι Τούρκοι θα καταθέσουν επίσημη πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, μόνο αν και εφόσον ο Αργεντίνος 32χρονος τερματοφύλακάς τους Φερνάντο Μουσλέρα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το ρόστερ.

Δεν είναι διόλου απίθανο μια τέτοια υψηλή πρόταση να εξετασθεί σοβαρά από την ομάδα του ΠΑΟΚ και εν τέλει να παραχωρηθεί ο Έλληνας τερματοφύλακας.