Στουτγκάρδη: Ντεμπούτο ο Μαυροπάνος κόντρα στη Λεβερκούζεν

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στον σύλλογο στον αγώνα του Σαββάτου (3/10) κόντρα στην Λεβερκούζεν για την Bundesliga.

Στουτγκάρδη: Ντεμπούτο ο Μαυροπάνος κόντρα στη Λεβερκούζεν

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της Στουτγκάρδης αναμένεται να πραγματοποιήσει το προσεχές Σάββατο (3/10) ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 3η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, που εντάχθηκε στον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού στον μηρό που δεν του επέτρεψε τη συμμετοχή του στις έως τώρα αναμετρήσεις της Στουτγκάρδης στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πλέον όμως, αποθεραπεύτηκε πλήρως και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

«Ο τραυματισμός του είναι παρελθόν. Το πρόβλημα που είχε ήταν χρόνιο και έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα για να μην υποφέρει», δήλωσε ο προπονητής της Στουτγκάρδης Πελεγκρίνο Ματαράτσο και πρόσθεσε κλείνοντας:

«Πλέον συμμετέχει πλήρως στις προπονήσεις. Είναι ένας εκπληκτικός αθλητής, εξαιρετικά δυναμικός και γρήγορος, παρά το μέγεθός του. Έχει την απαραίτητη σκληράδα στις μονομαχίες αλλά και καλό χτίσιμο παιχνιδιού».