Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε Σερζίνιο Ντεστ (video)!

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του 19χρονου, Αμερικανού, διεθνούς, δεξιού μπακ, Σερζίνιο Ντεστ, από τον Αγιάξ, με ρήτρα αποδέσμευσης συμβολαίου 400 εκ. ευρώ!

Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε Σερζίνιο Ντεστ (video)!

Ποτέ στα 120 χρόνια (και πλέον...) ιστορίας της Μπαρτσελόνα δεν είχε φορέσει την φανέλα της πρώτης της ομάδας παίκτης προερχόμενος από τις Η.Π.Α.

Ο Σερζίνιο Ντεστ, που ανακοινώθηκε την 1η μέρα του Οκτώβρη θα έχει την ιστορική αυτή πρωτιά αφού ο Καταλανικός σύλλογος ανακοινώσε την απόκτηση του 19χρονου, δεξιού, οπισθοφύλακα (και φουλ-μπακ) από τον Άγιαξ αντί 21 εκ. ευρώ (συν άλλα 5 υπό μορφή μπόνους)

Για τον παίκτη που, πέρσι προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του «Αίαντα», προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του, ενδιαφέρθηκε κι η Μπάγερν Μονάχου αλλά οι «μπλαουγκράνα» αναδείχθηκαν νικητές στο μεταγραφικό «μπρα ντε φερ» και του έβαλαν στο 5ετες συμβόλαιο του ρήτρα αποδέσμευσης 400 εκατ. ευρώ.

Ο Ντεστ θα παρουσιαστεί επίσημα από την Μπάρτσα την Παρασκευή (2/10) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου, η οποία θα προβληθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ομάδας

Την περασμένη σεζόν ο 19χρονος αμυντικός είχε 38 συμμετοχές με τον Άγιαξ, ενώ πέτυχε 2 γκολ και χρεώθηκε 6 ασίστ.

Είναι η τέταρτη φετινή μεταγραφής της Μπαρτσελόνα μετά τους Πιάνιτς, Πέδρι και Τρινκάο.