«Χάλασε» του Κράμαριτς στην Μπάγερν

Η Μπάγερν αποφάσισε τελικά να μην καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αντρέι Κράμαριτς από την Χόφενχαϊμ, αφού η τελευταία επέμενε στα 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

«Χάλασε» του Κράμαριτς στην Μπάγερν

Με τα χρώματα της Χόφενχαϊμ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αντρέι Κράμαριτς, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτησή του. Οι Βαυαροί αναζητούσαν έναν ποδοσφαιριστή για αναπληρωματικό του 32χρονου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και για τον λόγο αυτό κινήθηκαν για τον 29χρονο Κροάτη φορ.

Εκ του αποτελέσματος βέβαια, οι συζητήσεις των δύο συλλόγων για τα δικαιώματα του Κράμαριτς δεν είχαν θετική κατάληξη, μιας δεν συμφώνησαν στο κόστος μεταγραφής του διεθνούς άσου.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η γερμανική «Bild», η Χόφενχαϊμ ήταν ανένδοτη να μειώσει τις απαιτήσεις της κάτω από τα 40 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο δεν ήταν διατεθειμένοι να καταβάλουν οι νταμπλούχοι Γερμανίας για έναν παίκτη που θα ήταν αναπληρωματικός στον σύλλογο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντρέι Κράμαριτς αγωνίζεται με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ την τελευταία 4ετία και στο διάστημα της καριέρα του στην ομάδα μετράει 77 γκολ και 30 ασίστ σε 153 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, την τρέχουσα σεζόν ο Κροάτης έχει ήδη σκοράρει 7 φορές σε 3 παρουσίες του με την Χόφενχαϊμ.