Ο Φερνάντο Σάντος θέλει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, λέγοντας πως μπορεί η ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Φερνάντο Σάντος θέλει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως στόχος του είναι η κορυφή του κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σε συνέντευξή του στην πορτογαλική τηλεόραση, ο Σάντος δήλωσε πως οι Ίβηρες είναι υποχρεωμένοι να πιστεύουν πως μπορούν να φτάσουν στην κορυφή.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το πετύχουμε. Πρέπει, όμως, να το πιστεύουμε με όλη την αυτοπεποίθησή και την πίστη μας ότι μπορούμε να νικήσουμε. Δεν έχω αμφιβολία για αυτό. Θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι προσωπικός μου στόχος, προφανώς. Πιστεύω ότι είναι πιθανό» είπε ο Φερνάντο Σάντος.

«Ο Ρονάλντο είναι ο Ρονάλντο. Είναι προετοιμασμένος να παίζει ακόμη και στα 40 του χρόνια, αλλά δεν ξέρει αν θα συμβεί. Μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο που να αισθάνεται ότι δεν έχει τις ίδιες ικανότητες. Όταν νιώσει ότι δεν είναι πια ο Ρονάλντο, δεν θα γίνει... Ροναλντίνιο (σ. σ. μικρός Ρονάλντο, δεν αναφέρεται στον Βραζιλιάνο)» συμπλήρωσε για τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους και της Εθνικής Πορτογαλίας.