Μάντσεστερ Σίτι: Πήρε τον Ρουμπέν Ντίας από την Μπενφίκα με 72 εκ. ευρώ!

Μάντσεστερ Σίτι και Μπενφίκα συμφώνησαν για την μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού Ρουμπέν Ντίας στους «πολίτες» έναντι περίπου 72 εκατομμυρίων ευρώ. Αντίθετο... δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Αργεντινός Οταμέντι που μετακομίζει στους «αετούς» με 15 εκατομμύρια ευρώ.

Μάντσεστερ Σίτι: Πήρε τον Ρουμπέν Ντίας από την Μπενφίκα με 72 εκ. ευρώ!

Στο πρόσωπο του Ρουμπέν Ντίας της Μπενφίκα βρήκε τελικά ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, τον ποδοσφαιριστή που αναζητούσε για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του αγγλικού συλλόγου.

Οι «πολίτες» τα βρήκαν με τους «αετούς» της Λισσαβώνας για την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ έναντι του ποσού των 72 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο παίκτης συμφώνησε με τον αγγλικό σύλλογο για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 23χρονος έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα στις ακαδημίες της Μπενφίκα, ενώ ήταν και στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για την τελική φάση του Μουντιάλ το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Στο διάστημα της καριέρας του στους «αετούς» μετράει 206 συμμετοχές, όπως επίσης 12 γκολ και 8 ασίστ.

Την συμφωνία για την μετακίνηση του Ντίας επιβεβαίωσε και η Μπενφίκα, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε πως με την σειρά της θα εντάξει στο δυναμικό της τον Νικολάς Οταμέντι από την Μάντσεστερ Σίτι.

Το κόστος της μεταγραφής του Αργεντινού στόπερ στους «αετούς» θα φτάσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.