Φλικ: «Κάποια στιγμή θα χάναμε…»

Ψύχραιμα αντιμετωπίζει ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Χάνσι Φλικ την ήττα-σοκ από τη Χοφενχάιμ με 4-1 για το γερμανικό πρωτάθλημα

Φλικ: «Κάποια στιγμή θα χάναμε…»

Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε ήττα-σοκ από τη Χοφενχάιμ με το βαρύ 4-1 και αναμφίβολα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έχει προκαλέσει αίσθηση.

Η ήττα των Βαυαρών από την ομάδα του Κώστα Σταφυλίδη, τερμάτισε ένα νικηφόρο σερί 23 παιχνιδιών στη Bundesliga για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

H Μπάγερν έχασε για πρώτη φορά μετά από δέκα μήνες, αλλά ο Φλικ αρνήθηκε ότι η ήττα οφείλεται στην κούραση των ποδοσφαιριστών του από το ματς με τη Σεβίλλη για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ την Πέμπτη στη Βουδαπέστη.

«Ήταν ξεκάθαρο ότι θα χάναμε κάποια στιγμή. Θα ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας», δήλωσε ο Φλικ μετά την πρώτη ήττα της ομάδας του μετά από τον Δεκέμβριο του 2019.

«Δεν μπορώ πραγματικά να κατηγορήσω την ομάδα για την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα της. Η νοοτροπία μετά τα 120 λεπτά την Πέμπτη στο ματς με τη Σεβίλλη ήταν η καλύτερη.

Θα ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τη Ντόρτμουντ», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός που στρέφεται πλέον στην αναμέτρηση του γερμανικού Σούπερ Καπ της Τετάρτης στο Μόναχο, το οποίο θα μπορούσε να δώσει στον Μπάγερν έναν πέμπτο τίτλο μέσα στο 2020.

Η Μπάγερν πάντως βρίσκεται στην ασυνήθιστη γι΄ αυτήν έβδομη θέση στη βαθμολογία μετά τους δύο πρώτους αγώνες στο γερμανικό πρωτάθλημα.