Κράσνονταρ: Απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα πριν από τον ΠΑΟΚ

Η Κράσνονταρ δεν κατάφερε να νικήσει τη Σότσι για το ρωσικό πρωτάθλημα, λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Κράσνονταρ: Απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα πριν από τον ΠΑΟΚ

Έχασε βαθμούς η Κράσνονταρ στη σημερινή (26/9) αναμέτρηση που είχε στο πρόγραμμά της για το πρωτάθλημα Ρωσίας.

Λίγες ημέρες πριν από την καθοριστική συνάντηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, στη ρεβάνς του 2-1, για τα πλέι οφ του Champions League, η Κράσνονταρ δεν πέρασε από την έδρα της δυνατής φέτος Σότσι. Το τελικό ισόπαλο 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων που κοντραρίστηκαν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Κράσνονταρ: Τραυματίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ

Η ομάδα του Μουράντ Μουσάεφ βρέθηκε πολύ νωρίς στον αγώνα να κυνηγά το σκορ. Μόλις στο 5ο λεπτό ο παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ (2015) Κριστιάν Νομπόα έδωσε το προβάδισμα τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο στο 55' η Σότσι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κίριλ Ζάικα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε ψυχολογία στην αντίπαλο του «Δικεφάλου του Βορρά», η οποία ισοφάρισε γρήγορα με τον Σεργκέι Πετρόφ στο 59ο λεπτό.

Παρ' όλα αυτά η Κράσνονταρ δεν κατόρθωσε να κάνει και την ανατροπή και μετά από αυτό το αποτέλεσμα παραμένει στην 6η θέση με 15 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Η Κράσνονταρ έπαιξε με την παρακάτω σύνθεση: Σαφόνοφ, Σμόλνικοφ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Πετρόφ (82' Κουτοβόι), Βιλένα (56΄ Ραμίρες), Όλσον (46' Γκαζίνσκι), Ούτκιν, Κλάεσον, Καμπελά, Μπεργκ (75' Σουλεϊμάνοφ).