«Κοιτάει» Ραντζέλοβιτς για Εθνική Σερβίας ο Τουμπάκοβιτς

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνική Σερβίας, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, έχει στα υπ' όψιν την περίπτωση του τον εξτρέμ του Ολυμπιακού, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς αλλά και των δύο Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ

«Κοιτάει» Ραντζέλοβιτς για Εθνική Σερβίας ο Τουμπάκοβιτς

Στο «μικροσκόπιο» της Εθνικής Σερβίας βρίσκεται ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, του Ολυμπιακού, αλλά και οι δύο Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

Τις περιπτώσεις τους έχει στα υπ' όψιν του ο παλιός προπονητής της ΑΕΚ (1999-2000) και νυν εκλέκτορας των «πλάβι», Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, όπως παραδέχθηκε μιλώντας για τους συμπατριώτες του που παίζουν στην Ελλάδα στην ιστοσελίδα «sportske.net»

Όπως τόνισε ο 68χρονος, πλέον, τεχνικός τους παρακολουθεί και τους τρεις και δεν αποκλείεται σύντομα να είναι μέσα στις κλήσεις του.

Για τον Ραντζέλοβιτς πιο συγκεκριμένα είπε: «Τον παρακολουθούμε επίσης, έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο στο σύλλογό του, σίγουρα θα έχει την ευκαιρία του αν συνεχίσει να παίζει έτσι. Οι πόρτες της εθνικής ομάδας είναι ανοιχτές γι’ αυτόν».

Όσο για τους δύο του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω πολύ καλά και τον Ζίφκο και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, έχουν μεγάλες δυνατότητες και τους παρακολουθούμε και τους δύο. Θα ήταν λίγο παράξενο για τον Αντρίγια να είναι τώρα στην εθνική αλλά τον εκτιμώ ως παίκτη και σίγουρα θα είναι στη λίστα στο μέλλον όταν θα είναι σε φόρμα.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς επίσης παίζει στον ΠΑΟΚ αλλά έχουμε τρεις τερματοφύλακες στη λίστα και τώρα έχουμε προσθέσει και τον Νίκολιτς που θα θέλαμε να τον δούμε. Θα υπάρξουν όμως ευκαιρίες και για τον Ζίβκο».