Σουάρες: Αποχαιρέτησε συγκινημένος τους παίκτες της Mπαρτσελόνα και οδεύει στην Ατλέτικο (vid)!

Ο Λουίς Σουάρες φέρεται να αποχαιρέτισε, συγκινημένος, τους παίκτες της Μπαρτσελόνα μετά το πέρας της προπόνησης, αφού οι Καταλανοί έχουν συμφωνήσει να τον αφήσουν να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Σουάρες: Αποχαιρέτησε συγκινημένος τους παίκτες της Mπαρτσελόνα και οδεύει στην Ατλέτικο (vid)!

Σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα, καθώς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ήταν η τελευταία του Λουίς Σουάρες ως παίκτη της.

Ο 33χρονος Ουρουγουανός - τρίτος σκόρερ στην ιστορία του Καταλανικού συλλόγου - κατά πληροφορίες αποχαιρέτισε, συγκινημένος, τους συμπαίκτες του αφού, μετά από νέο γύρο συζητήσεων των «μπλαουγκράνα» με την Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκε λύση κοινά αποδεκτή.

Τέσσερα εκατ. ευρώ θα δώσουν οι Μαδριλένοι σε βάθος διετίας, όση κι η χρονική διάρκεια συμβολαίου που προτείνουν στον παίκτη κι οι Καταλανοί δεν θα καλύψουν το συμβόλαιο του Νοτιαμερικάνου, που έληγε στο τέλος του 2021 (με οψιόν για το 2022).

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του αναμένεται εντός των προσεχών ωρών και την Πέμπτη αναμένεται λάβει χώρα συνέντευξη Τύπου, στο «Καμπ Νόου» για να αποχαιρετίσει και τους φίλους του Καταλανικού συλλόγου.