Σάλος με τα ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια του Ναϊνγκολάν

Σάλο έχουν προκαλέσει τα ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια του Ράτζα Ναϊνγκολάν, στην διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Βέλγιο, σε βάρος γυναικών και ομοφυλόφιλων.

Σάλος με τα ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια του Ναϊνγκολάν

Ο Βέλγος μέσος μίλησε σχετικά με την παρενόχληση των γυναικών που παίζουν ποδόσφαιρο, καθώς και την παρουσία της ομοφυλοφιλίας στον κόσμο της μπάλας.


«Μερικές φορές είναι δύσκολο να πεις όχι στις γυναίκες. Ακόμα και να είσαι παντρεμένος, δεν είμαι ένας άγγελος, εφ 'όσον δεν βγαίνει κάτι προς τα έξω... », ομολόγησε ο παίκτης της Ρόμα, που δεν θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αφού αποκλείστηκε από προπονητή του Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.


Στην συνέχεια ο Ναϊνγκολαν χαρακτήρισε ως «ντροπή» τους ομοφυλόφιλους παίκτες, σημειώνοντας: «Το ποδόσφαιρο είναι γνωστό ότι είναι περικυκλωμένο από όμορφες γυναίκες. Είναι γνωστό ότι είναι ένα άθλημα ανδρών, πολύ αρρενωπό, όμως υπάρχουν και εκείνοι που δεν θέλουν να το αποδεχθούν», είπε.


Σχετικά με τον αποκλεισμό του από το Μουντιάλ δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι με άφησε έξω μόνο για λόγους τακτικής, γιατί παίζω στην Serie A, το πρωτάθλημα με την μεγαλύτερη τακτική. Είχαμε μια περίπλοκη σχέση».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ