Μακάμπι Τελ Αβίβ: Άλλα τρία κρούσματα, αλλά κανονικά ο αγώνας με τη Σάλτσμπουργκ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της, καθώς κι ότι η σημερινή αναμέτρηση της με την Σάλτσμπουργκ για τα play off του Champions League, θα διεξαχθεί όπως ήταν προγραμματισμένο

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Άλλα τρία κρούσματα, αλλά κανονικά ο αγώνας με τη Σάλτσμπουργκ

Νέα προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη στην στελέχωση της ομάδας του...

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (22/9) τρία νέα κρούσματα κορονοϊού, με το συνολικό αριθμό των προσβεβλημένων στις τάξεις της να φτάνει στους 16, χωρίς ωστόσο, το γεγονός αυτό να επηρεάζει τη διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης (22.00) κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, πρώτης, μεταξύ τους, για την φάση των play off του Champions League.

Μετά τα επαναληπτικά τεστ, που διεξήχθησαν στις τάξεις της Ισραηλινής ομάδας, διαγνώστηκε, ότι ακόμη δύο παίκτες και ένα μέλος του προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Εντουάντο Γκερέρο και τον Ντορ Τούργκεμαν γεγονός που περιορίζει τις λύσεις που έχει στη διάθεση του ο Έλληνας τεχνικός.

Παρ' όλα αυτά, η Μακάμπι θα μπορέσει - έστω και μετ ελλείψεις - να δώσει την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στους Αυστριακούς, καθώς η UEFA επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνων, αν υπάρχουν διαθέσιμοι 13 ποδοσφαιριστές.