Η Γιουβέντους θέλει δανεικό τον Άλβαρο Μοράτα

Η Γιουβέντους φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους «μπιανκονέρι» και την περίοδο 2014-2016.

Η Γιουβέντους θέλει δανεικό τον Άλβαρο Μοράτα

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Τορίνο και τις τάξεις της Γιουβέντους βρίσκεται ο Άλβαρο Μοράτα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τόσο το «Deportes Cuatro» όσο και το «Sky Italia», τα οποία κάνουν λόγο για συμφωνία των «μπιανκονέρι» με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι πρωταθλητές Ιταλίας θα δαπανήσουν το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να εντάξουν τον παίκτη στις τάξεις τους με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τους «ροχιμπλάνκος», ενώ θα υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 27χρονος Μοράτα είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας» και συγκεκριμένα την περίοδο 2014-2016. Τότε μέτρησε 27 γκολ και 18 ασίστ σε 93 συνολικά συμμετοχές του με τον σύλλογο, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 16 γκολ και 4 ασίστ σε 44 ματς της Ατλέτικο σε όλες τις διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται βέβαια, πως η Γιουβέντους έχει ήδη έρθει σε συμφωνία και με τη Ρόμα για την απόκτηση του Βόσνιου επιθετικού, Έντιν Ντζέκο.