Νίκη στο 90' για την Ομόνοια στο κυπριακό πρωτάθλημα πριν τον Ολυμπιακό (vid)

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της η Ομόνοια πήρε τη νίκη επί της ΑΕΚ Λάρνακας με 2-1 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κύπρου και στρέφεται πλέον αποκλειστικά στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (23/9) για τα πλέι οφ του Champions League.

Νίκη στο 90' για την Ομόνοια στο κυπριακό πρωτάθλημα πριν τον Ολυμπιακό (vid)

Με καλή ψυχολογία θα ταξιδέψει η Ομόνοια στην Ελλάδα για τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Champions League την ερχόμενη Τετάρτη (23/9).

Η ομάδα της Λευκωσίας επιβλήθηκε με 2-1 της ΑΕΚ Λάρνακας στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, με γκολ των Τζιωνή (45’+2' με πλασέ από το ύψος του πέναλτι) και Κίκο (89’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σχεδόν από τη θέση του κόρνερ). Για τους «κιτρινοπράσινους» είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τρουγιόλς με κεφαλιά στο 68'.

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον ενόψει του παιχνιδιού με τους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα έκανε 11 αλλαγές (!) σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, δίνοντας φανέλα βασικού σε έξι νεαρούς, ωστόσο η ομάδα έφτασε στην κατάκτηση της νίκης σε βάρος της αξιόμαχης ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις με τις οποίες έπαιξαν οι δύο ομάδες:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Kυριακίδης, Μαυρίας, Βενιζέλου, Παναγιώτου, Κίκο, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Λοΐζου, Ασάντε (58' Κακουλλής, 90’+1' Λανγκ), Ντούρις (70' Σενέ).

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τόνιο, Φερνάντεθ, Μοϊσόφ, Γκονζάλεθ (46' Ιωάννου), Γκαρσία, Γκονσάλες (58' Ναράνχο), Σπόλιαριτς, Τρουγιόλς, Χέιτλι (74' Μαρτίνεθ), Ακοράν, Τρισκόφσκι.