Ο Νεϊμάρ υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο με αθλητική εταιρεία

Η Puma θα πληρώσει 25 εκ. ευρώ στον Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο να ανεβαίνει στην κορυφή της λίστας πάνω από τους Μέσι-Adidas και Ρονάλντο-Νike.

Ο Νεϊμάρ υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο με αθλητική εταιρεία

Μπορεί ο Νεϊμάρ να δήλωσε, για την αλλαγή εταιρείας χορηγού καθώς από τη NIKE πήγε στην Puma, πως… «μεγάλωσα παρακολουθώντας βίντεο με υπέροχους ποδοσφαιρικούς θρύλους όπως οι Πελέ, Κρόιφ, Εουσέμπιο και Μαραντόνα και όλοι τους χρησιμοποίησαν την Puma. Για το λόγο αυτό, από τώρα και στο εξής , έχω την τιμή να συμμετάσχω στη μάρκα που βοήθησε τους μεγαλύτερους θρύλους να γίνουν αυτό που είναι σήμερα», αλλά το… κίνητρο δεν ήταν μόνο αυτό.

Η Puma για να τον πάρει στην εταιρεία της αναγκάστηκε να τον πληρώσει αδρά, πολλά περισσότερα από όσα δίνουν οι εταιρίες, ώστε ο Βραζιλιάνος να «σπάσει» τη συμφωνία του με τη NIKE, καθώς είχε ακόμα δύο χρόνια συμβολαίου.

Ο Νεϊμάρ θα πάρει από την Puma λοιπόν 25 εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Sun» και έτσι ανεβαίνει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Σύμφωνα με το Forbes είναι πλέον μπροστά από τα 19 εκατ. ευρώ του Λιονέλ Μέσι με την Adidas και τα 16 εκατ. ευρώ του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Nike.