Επίσημο: Η Τότεναμ ανακοίνωσε την επιστροφή Μπέιλ και την απόκτηση Ρεγκιλόν!

Η Τότεναμ επισημοποίησε την επάνοδο του Γκάρεθ Μπέιλ στις τάξεις της, αλλά και την απόκτηση του Σέρχιο Ρεγκιλόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσημο: Η Τότεναμ ανακοίνωσε την επιστροφή Μπέιλ και την απόκτηση Ρεγκιλόν!

Τη φανέλα της Τότεναμ, μετά από επτά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ξαναφορά ο Γκάρεθ Μπέιλ, που επέστρεψε στα «σπιρούνια», απ' όπου τον είχαν αποκτήσει οι «μερένγκες».

Ο 31χρονος Ουαλλός, που το 2013 είχε γίνει ρέκορντμαν μεταγραφής (101 εκ. ευρώ ξοδεύθηκαν), δόθηκε από τους Καστιγιάνους στην Αγγλική ομάδα, που κατέβαλε 22 εκ. ευρώ για το δανεισμό του, με τα δύο μέρη να μοιράζονται το δυσβάσταχτο συμβόλαιο του (15 εκ. ευρώ).

Ο Μπέιλ παρότι πανηγύρισε, μεταξύ άλλων, τέσσερα Champions League και δύο πρωταθλήματα, παρότι σε 251 συμμετοχές, σημείωσε 105 γκολ και μοίρασε 68 ασίστ έφυγε ως «μαύρο πρόβατο» και περιθωριοποιημένος, λόγω των πολλών τραυματισμών, αλλά και της κάκιστης σχέσης του με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Αντίθετα με τον Γάλλο τεχνικό των «μπλάνκος» ο Μουρίνιο παραδέχθηκε, προ ημερών, ότι τον ήθελε απ' όταν ήταν εκείνος τεχνικός στη Ρεάλ Μαδρίτης (2010-13)

«Σπιρούνι» κι ο Ρεγκιλόν

Εξάλλου η ομάδα του Λονδίνου, ανακοίνωσε με διαφορά λίγων λεπτών την απόκτηση και του Σέρχιο Ρεγκιλόν, από την Ρεάλ Μαδρίτης, με ένα ποσό που φτάνει κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ (που πέρσι ήταν δανεικός στην Σεβίλλη) έβαλε την υπόγραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, με την Τότεναμ να δίνει μάχη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προσέφερε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ.