Bραβεία UEFA: Λείπουν Μέσι και Ρονάλντο, «χορεύουν» οι της Μπάγερν!

H UEFA γνωστοποίησε τους υποψηφίους για τα βραβεία της περσινής περιόδου στο Champions League όπου κυριαρχούν οι παίκτες της κατόχου του τίτλου Μπάγερν Μονάχου, ενώ απουσιάζουν τα ονόματα των  Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Bραβεία UEFA: Λείπουν Μέσι και Ρονάλντο, «χορεύουν» οι της Μπάγερν!

Όπως αναμενόμεταν, οι παίκτες της κατόχου του Champions League, Mπάγερν Μονάχου αποτελούν την πλειοψηφία στη λίστα με τους υποψηφίους για τα βραβεία της UEFA για την περσινή σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Επτά παίκτες των Βαυαρών βρήκαν θέση εκεί κι ενδέχεται να βραβευθούν κατά την απονομή τους που θα διεξαχθεί στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων, της φετινής σεζόν, η οποία θα διεξαχθεί στη Νιόν, της Ελβετίας (01/10), αφού η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου πήρε το γκαλά από την Αθήνα και το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», λόγω του κορονοϊού.

Κατά τα λοιπά αξιοσημείωτο είναι ότι από τις λίστες της UEFA απουσιάζουν τα ονόματα δύο από τους παίκτες που γιγάντωσαν τη διοργάνωση κι αποτελούν τους πρώτους σκόρερ της. Του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάτι ανεπανάληπτο εδώ και 13 χρόνια.

Δείγμα, όμως, ότι αμφότεροι δεν ...έσκισαν πέρσι. αφού ο μεν Πορτογάλος αποκλείστηκε, με την Γιουβέντους, στους «16» από την Λιόν, ενώ ο Αργεντινός διασύρθηκε, μαζί με την Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν στην 8αδα (8-2)

Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

Τερματοφύλακες: Κέιλορ Νάβας (Παρί), Νόιερ (Μπάγερν), Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Αμυντικοί: Αλάμπα (Μπάγερν), Ντέιβις (Μπάγερν), Κίμιχ (Μπάγερν)

Μέσοι: Τιάγκο (Μπάγερν), Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι), Μίλερ (Μπάγερν)

Επιθετικοί: Λεβαντόβσκι (Μπάγερν), Εμπαπέ (Παρί), Νεϊμάρ (Παρί)