Λημνιός: Πάει στη Γερμανία για να «κλείσει» τη μεταγραφή

Ο Δημήτρης Λημνιός ανάρρωσε από τον κορονοϊό και ετοιμάζεται να μεταβεί στην Κολωνία για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα.

Λημνιός: Πάει στη Γερμανία για να «κλείσει» τη μεταγραφή

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία.

Ο νεαρός διεθνής έχει συμφωνήσει με τη γερμανική ομάδα, αλλά στο πρόσφατο ταξίδι της εθνικής ομάδας στο Κόσοβο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με συνέπεια να μείνει σε καραντίνα για περίπου δέκα ημέρες κάνοντας επαναλαμβανόμενα τεστ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «Bild» ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βγήκε αρνητικός στο τελευταίο τεστ που υποβλήθηκε, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται άμεσα στη Γερμανία για να υπογράψει στη Κολωνία.

Ενα τεστ... μακριά Λημνιός και Κολωνία

Την είδηση της γερμανικής εφημερίδας επιβεβαίωσε και ο αθλητικός διευθυντής της Κολωνίας, Χορστ Χελντ που σημείωσε ότι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται σίγουρα στην Γερμανία την Δευτέρα (21/9).

Η Κολωνία έκανε πράξη το ενδιαφέρον της για τον Δημήτρη Λημνιό, προσφέροντας στον ΠΑΟΚ το ποσό των τριών εκ. ευρώ μαζί με αρκετά μπόνους, συν το δικαίωμα να διατηρήσει το 15% από την μεταπώλησή του, με τον «Δικέφαλο» να αποδέχεται την πρόταση των Γερμανών.

Έτσι πλέον ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μετά την περιπέτεια που πέρασε με το θετικό τεστ στον κορονοϊό, είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Γερμανία για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Κολωνία.