Αποχαιρέτησε ο Μπέιλ τη Ρεάλ, πάει δανεικός στην Τότεναμ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχαιρέτισε τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης κι είναι ζήτημα ωρών να γίνει, εκ νέου, παίκτης της Τότεναμ καθώς οι Λονδρέζοι ήρθαν σε συμφωνία με τους «μερένγκες»και τον περιμένουν στο Λονδίνο

Αποχαιρέτησε ο Μπέιλ τη Ρεάλ, πάει δανεικός στην Τότεναμ!

Επτά χρόνια μετά την αποχώρηση του από την Τότεναμ με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι έτοιμος να κάνει, εντός των προσεχών ωρών, το αντίστροφο ταξίδι αφού η Λονδρέζικη ομάδα κι οι «μερένγκες» συμφώνησαν για την επάνοδο του.

Ο Ουαλλός μετέβη στο προπονητήριο των «μπλάνκος» και χαιρέτισε τους μέχρι τούδε συμπαίκτες του ενώ οι πληροφορίες τον παρουσιάζουν να «πετά» την Παρασκευή για Λονδίνο προκειμένου να επανενταχθεί στην ομάδα που έφτιαξε το ποδοσφαιρικό του όνομα (2007-13) και του επέτρεψε να γίνει ρέκορντμαν μεταγραφής το 2013, με 100 εκ. ευρώ.

Ο παίκτης από το περσινό καλοκαίρι αποτελεί «ξένο σώμα» στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, αφού ούτε ο προπονητής του, Ζινεντίν Ζιντάν, ούτε οι φίλαθλοι του συλλόγου θέλουν να τον βλέπουν, ενώ ο μέχρι πρότινος μεγαλύτερος θαυμαστής του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει ν' απαλλαγεί από το δυσβάσταχτο συμβόλαιο του (σ. ετήσιες αποδοχές 15 εκ. ευρώ).

Πέρσι, το καλοκαίρι, παραλίγο να φύγει για την Κίνα. αλλά οι απαιτήσεις των Μαδριλένων οδήγησαν σε «ναυάγιο» της τελευταίας στιγμής και μια σεζόν όπου οι δύο πλευρές έδειχναν με κάθε τρόπο ότι δεν αντέχουν η μία την άλλη...

Για να μην επαναληφθεί οι Καστιγιάνοι ήρθαν σε συμφωνία με τους Λονδρέζους, κατά πληροφορίες έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ, για τον δανεισμό του (τα του ποις καλύπτει το συμβόλαιο μένει να διευκρινιστεί) με τον Ζοσέ Μουρίνιο να τον περιμένει διακαώς προκειμένου να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή.