Ολάς: Ο Μπαρτομέου μου είπε ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει τα λεφτά για τον Ντεπάι!

Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς αποκάλυψε ότι σε σύζητηση με τον ομόλογό του της Μπαρτσελόνα, Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, εκείνος του εκμυστηρεύθηκε ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν τα χρήματα για την αγορά του Μέμφις Ντεπάι.

Ολάς: Ο Μπαρτομέου μου είπε ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει τα λεφτά για τον Ντεπάι!

Ενώ η πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών (αθλητικών και μη) ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μέμφις Ντεπάϊ προαλείφεται για παίκτης της Μπαρτσελόνα -και κάποια εξ αυτών έχουν φτάσει να γράφουν μέχρι και τα χρήματα που θα κοστίσει για να δώσει τη συγκατάθεση της για να τον αποχωριστεί η Λιόν (σ. η Ολλανδική «Telegraaf» έγραψε για 30 εκ. ευρώ κι ότι ο παίκτης είχε μιλήσει με τον, προπονητή των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν)- ο πρόεδρος της Γαλλικής ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολάς αποκάλυψε, μέσω του λογαριασμού του, στο Twitter, γιατί οι Καταλανοί δεν έχουν καταθέσει ακόμη πρόταση για τον Ολλανδό, διεθνή επιθετικό της ομάδας του.

Ο Γάλλος ιδιοκτήτης τον «γκονς», αφού παραδέχθηκε ότι κοστολογεί όσο λέει το Ολλανδικό μέσο τον παίκτη, τόνισε ότι ο σύλλογος της Βαρκελώνης δεν έχει το απαιτούμενο «ρευστό», λόγω της κρίσης του κορονοϊού, όπως του εκμυστηρεύθηκε ο ομόλογος του, Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Ο Μέμφις θα κόστιζε 30.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος της Μπάρτσα μού είπε την περασμένη Κυριακή ότι υπέφεραν πολύ από την κρίση ελέω του κορονοϊού και δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πρόταση». έγραψε ο... μαρτυριάρης Ολάς.