Ολυμπιακός: Στη Βοσνία με τη Ρίο Άβε ο Ματέους Ρέις

Ο Ματέους Ρέις είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αλλά έχει συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή της Ρίο Άβε για το ματς της Πέμπτης με τη Μπόρατς.

Ολυμπιακός: Στη Βοσνία με τη Ρίο Άβε ο Ματέους Ρέις

Ο Ματέους Ρέις είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του. Τον 25χρονο Βραζιλιάνο έχει υποδείξει ο Πέδρο Μαρτίνς από τη στιγμή που δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Ζαϊντού από τη Σάντα Κλάρα. Το θέμα με τον Ρέις αν και κρατάει αρκετές ημέρες ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Η Ρίο Άβε αντιστέκεται στις πιέσεις που της ασκεί ο Ολυμπιακός, αλλά είχε το λόγο της που το έκανε αυτό. Το πορτογαλικό κλαμπ την Πέμπτη έχει παιχνίδι για το Europa League, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπόρατς.

Ο Ματέους Ρέις συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της ομάδας για το ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου. Ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Ρίο Άβε στη Βοσνία και αναμένεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Μπόρατς.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 21 ποδοσφαιριστές με τον Ρέις να είναι κανονικά σε αυτήν. Αυτό είναι και το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή και δεν έχει τελειώσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Η Ρίο Άβε υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή τόσο για τον δεύτερο προκριματικό όσο και για τον τρίτο εάν περάσει φυσικά τη Μπόρατς που η λογική λέει πως θα την περάσει.