Η Μίλαν «χτυπάει» τον Μπρούνο Βιάνα από τη Μπράγκα!

Στο μεταγραφικό… στόχαστρο της Μίλαν έχει μπει ο Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της Μπράγκα.

Η Μίλαν «χτυπάει» τον Μπρούνο Βιάνα από τη Μπράγκα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μπρούνο Βιάνα εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αυτή τη φορά φέρεται να απασχολεί τη Μίλαν και ίσως είναι η στιγμή που τα πράγματα μοιάζουν αρκετά σοβαρά.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει έρθει σε ρήξη με τη Μπράγκα και ο τεχνικός της ομάδας, ο Κάρλος Καρβαλχάλ δεν τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Βιάνα είναι εκτός πλάνων και η Μπράγκα δεν είναι αρνητική πλέον στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή.

Η Μίλαν είναι η ομάδα που φέρεται πως έχει βάλει τον παίκτη στο… στόχαστρο της και μάλιστα έχει κάνει κίνηση για να προχωρήσει στην απόκτηση του. Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Βραζιλία θέλουν τους "ροσονέρι" να εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού βάζοντας οψιόν αγοράς.

Με αυτόν τον τρόπο τον είχε παραχωρήσει και ο Ολυμπιακός στη Μπράγκα και στη συνέχεια η πορτογαλική ομάδα τον αγόρασε έναντι 4 εκατ. ευρώ. Έτσι και τώρα η Μίλαν θα επιχειρήσει να κάνει το ίδιο για να πάρει τον Βραζιλιάνο στόπερ.