Δεν το πιστεύουν στη Θέλτα με Μορ

Στη Θέλτα βλέπουν τη μεγάλη αλλαγή που παρουσιάζει ο Εμρέ Μορ και δεν το πιστεύουν, ενώ ο Όσκαρ Γκαρθία είναι αποφασισμένος να του δώσει μία τελευταία ευκαιρία.

Δεν το πιστεύουν στη Θέλτα με Μορ

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Εμρέ Μορ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή στη Γουλβς. Ο Τούρκος εξτρέμ ξεχειλίζει από ταλέντο, αλλά επιβεβαίωσε και στην Ελλάδα τον προβληματικό του χαρακτήρα, ο οποίος δεν του επιτρέπει να αναδείξει τις ποδοσφαιρικές του αρετές.

Ο Μορ έχει γυρίσει στη Θέλτα στην οποία και ανήκει και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία πρόσφατα έκανε δηλώσεις για τον ποδοσφαιριστή πως δεν έχει ακούσει καλή κουβέντα από κανέναν.

Παρά τις άσχημες συστάσεις και παρά το γεγονός πως κανείς δεν λέει καλή κουβέντα για τον Μορ, ο Γκαρθία είναι αποφασισμένος να του δώσει μία τελευταία ευκαιρία. Ο Μορ θα είναι στο ρόστερ της ομάδας του Βίγκο τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο ίδιος είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

"Είναι η αρχή μίας υπέροχης σεζόν", ανέφερε σε πρόσφατο μήνυμα του ο Εμρέ Μορ. Στη Θέλτα, πάντως, παρακολουθούν την αλλαγή που παρουσιάζει στη συμπεριφορά του ο ποδοσφαιριστής και τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα, αφού έχει ξοδευτεί ένα μεγάλο ποσό για να αποκτηθεί.