Επίσημο: Δανεικός στη Σάλκε ο Πασιένσια

Η Σάλκε ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκονσάλο Πασιένσια από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Επίσημο: Δανεικός στη Σάλκε ο Πασιένσια

Ολοκληρώθηκε και τυπικά πλέον η μετακίνηση του Γκονσάλο Πασιένσια στη Σάλκε. Οι «βασιλικοί μπλε» με επίσημη ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο αλλά και οψιόν απόκτησης των πλήρη δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι (2021).

Ο Πορτογάλος φορ, που κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε αγωνιστεί και στη χώρα μας φορώντας τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού (ως δανεικός από την Πόρτο), αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στην Άιντραχτ.

Στο διάστημα της παρουσίας του στους «αετούς» μέτρησε συνολικά 15 γκολ και επτά ασίστ σε 61 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ, πλέον, θα συνεχίσει την πορεία του στον σύλλογο του Γκελσενκίρχεν υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Βάγκνερ.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε την απόκτηση του Γκονσάλο Πασιένσια. Ο Γκονσάλο θα μας κάνει πιο επικίνδυνους και απρόβλεπτους στην επίθεση», είπε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Γιόχεν Σνέιντερ.