Προς δανεισμό στη Σάλκε ο Πασιένσια

Ο Γκονσάλο Πασιένσια είναι πολύ κοντά στο δανεισμό του στη Σάλκε, αφού πλέον δύσκολα θα βρει χρόνο στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Προς δανεισμό στη Σάλκε ο Πασιένσια

Τον Ιούλιο του 2018 η Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέκτησε από την Πόρτο με 3 εκατ. ευρώ τον Γκονσάλο Πασιένσια. Ο Πορτογάλος επιθετικός που είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό τα πήγε αρκετά καλά με τη γερμανική ομάδα, η οποία μάλιστα τον περασμένο Ιανουάριο προχώρησε σε επέκταση συμβολαίου του έως το 2023.

Τα δεδομένα για τον Πασιένσια άλλαξαν και ο τεχνικός της Άιντραχτ, Άντι Χιούτερ δεν τον υπολογίζει. Πολύ δύσκολα τη νέα σεζόν θα βρει χρόνο συμμετοχής στη Φρανκφούρτη. Η ομάδα του έχει για την επίθεση τους Αντρέ Σίλβα και Μπας Ντοστ, οι οποίοι έχουν προβάδισμα για να παίξουν βασικοί.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής που έχει ρήτρα ύψους 11 εκατ. ευρώ είναι πολύ κοντά στην αλλαγή φανέλας. Η Σάλκε είναι η ομάδα που αναμένεται να αποκτήσει τον Πασιένσια με τη μορφή του δανεισμού. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γερμανοί ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μετακομίσει στην ομάδα του Γκελσενκίρχεν με τη Σάλκε να πληρώνει 1,5 εκατ. ευρώ για το δανεισμό του.