Κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρεγκιλόν της Ρεάλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την μετακίνηση του αριστερού μπακ Σέρχιο Ρεγκιλόν στον αγγλικό σύλλογο.

Κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρεγκιλόν της Ρεάλ

Πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Αγγλία και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Σέρχιο Ρεγκιλόν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του 23χρονου Ισπανού αριστερού μπακ και εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση, με τον παίκτη να παίρνει τον δρόμο για το «Ολντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοναδικό «εμπόδιο» που υπάρχει αυτή την στιγμή στις συζητήσεις των δύο συλλόγων είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μετακινηθεί ο ποδοσφαιριστής στον αγγλικό σύλλογο. Η Γιουνάιτεντ επιθυμεί να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, ενώ οι «μερένχες» θέλουν να μπει ειδικός όρος στη μεταξύ τους συμφωνία που θα μπορεί να τους επιτρέπει να πάρουν και πάλι τον Ρεγκιλόν στην Μαδρίτη μετά από δύο ή τρία χρόνια.

Το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις εντείνονται για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, ενώ εκτιμάται πως το κόστος της μεταγραφής του Ισπανού μπακ θα φτάσει περίπου τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Σέρχιο Ρεγκιλόν αγωνίστηκε δανεικός στη Σεβίλλη και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ παρά το γεγονός ότι αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, εν τούτοις η Γιουνάιτεντ είναι αυτή που πιέζει περισσότερο για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Θετικός είναι και ο ποδοσφαιριστής για να μετακινηθεί στη Μάντσεστερ, μιας και γνωρίζει πως στη Ρεάλ δεν θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής λόγω της παρουσίας των Μαρσέλο και Φερλάν Μεντί στο ρόστερ της «βασίλισσας».