Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα του Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Μακάμπι Τίκβα με 2-1, ισοφαρίστηκε στο φινάλε από την Μπνέι Γιεχούντα (2-2) στη δεύτερη αγωνιστική και παραμένει δίχως νίκη.

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα του Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη

Δεν έχει γευθεί ακόμη τη χαρά της νίκης ο Γιώργος Δώνης στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα ηττήθηκε από την Μακάμπι Τίκβα με 2-1 στην έδρα της και τη δεύτερη αγωνιστική δέχθηκε γκολ στο φινάλε από την Μπνέι Γεχούντα (2-2).

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση, μόλις τρεις μέρες πριν το ματς με τη Ντιναμό Μπρεστ στο Τελ Αβίβ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Σε αυτά τα παιχνίδια, αν δίνεις ευκαιρία στον αντίπαλο στο τέλος θα έχεις αρνητικό αποτέλεσμα.

Προσπαθήσαμε αρκετά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήμασταν πολύ soft και είμαι νευριασμένος με τους παίκτες μου. Κάποιος φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο, αλλά θα πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Δεν επιτρέπεται κάτι διαφορετικό για μια ομάδα σαν τη Μακάμπι. Είμαι απογοητευμένος από κάποιες λεπτομέρειες στην απόδοσή μας. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όταν πάρουν την ευκαιρία, πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και περιμένω πολλά από όλους. Έχουμε ένα κρίσιμο ματς την Τετάρτη και δεν υπάρχουν δικαιολογίες», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.