Ο πρόεδρος της Γκιμαράες «θάβει» τον Πέδρο Μαρτίνς (pic)

Μιλώντας στην Οjogo ο Ζούλιο Μέντες δήλωσε ότι ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού ήθελε να τους ξεγελάσει.

Ο πρόεδρος της Γκιμαράες «θάβει» τον Πέδρο Μαρτίνς (pic)

Η πρόσφατη συνέντευξη του Πέδρο Μαρτίνς στην Πορτογαλία και όσα είχε πει για τη συνεργασία του με την προηγούμενη ομάδα του, προκάλεσε αντιδράσεις οι οποίος εκδηλώθηκαν από τον ίδιο τον πρόεδρο της Γκιμαράες.

Και εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η πολύ καλή πορεία της ομάδας στην πρώτη σεζόν του Μαρτίνς επιτεύχθηκε από παίκτες που υπήρχαν ήδη εκεί ή τους διάλεξε η διοίκηση, ενώ την δεύτερη περίοδο οι δικές του επιλογές ήταν αποτυχημένες και κόστισαν πολύ ακριβά.

Ο πρόεδρος της Γκιμαράες είπε επίσης ότι όταν το περασμένο καλοκαίρι όλοι στην ομάδα έκλαιγαν για την απώλεια του Κυπέλλου, ο Μαρτίνς του ζητούσε να πάει στον Ολυμπιακό. Και δυσαρεστήθηκε που δεν έγινε αυτό, λόγω της ρήτρας του ενός εκ. ευρώ που δεν ήθελε να πληρώσει η ελληνική ομάδα.

«Και φέτος μετά τη βαριά ήττα από την Μπράγκα, μου είπε ότι είχε χάσει από καιρό τον έλεγχο της ομάδας. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο από το να τον διώξω. Ποτέ δεν είχα μιλήσει μέχρι τώρα αρνητικά για τον Μαρτίνς, αλλά μπορώ να πω ότι το μεγαλύτερο λάθος μας ονομάζεται Πέδρο Μαρτίνς».