Με Μέσι αλλά χωρίς Σουάρες και Βιδάλ το πρώτο φιλικό της Μπαρτσελόνα του Κούμαν

Με τον Λιονέλ Μέσι στην αποστολή, αλλά δίχως τους, «φευγάτους», Λουίς Σουάρες και Αρτούρο Βιδάλ η Μπαρτσελόνα θ' αντιμετωπίζει στο, πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν και παρθενικό ματς του Ρόναλντ Κούμαν, την Ταραγόνα  

Με Μέσι αλλά χωρίς Σουάρες και Βιδάλ το πρώτο φιλικό της Μπαρτσελόνα του Κούμαν

Αφού το σίριαλ του Λιονέλ Μέσι έληξε με τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα να παραμένει στην ομάδα που θητεύει εδώ και 20 χρόνια έγινε γνωστό από τους Καταλανούς ότι θα ηγηθεί των «μπλαουγκράνα», σήμερα, στο πρώτο φιλικό ενόψει της νέας περιόδου που συνάμα αποτελεί και το παρθενικό ματς του νέου της προπονητή, Ρόναλντ Κούμαν, στον πάγκο της.

Κι αν ο Αργεντινός δεν έχει μια βδομάδα στις προπονήσεις των «μπλαουγκράνα» και αναμένεται να παίξει, παρόλα αυτά, κόντρα στην Ταραγόνα δεν ισχύει το ίδιο και για δύο από τους πλέον επιστήθιους φίλους του στην ομάδα.

Τον Λουίς Σουάρες και τον Αρτούρο Βιδάλ, οι οποίοι όχι μόνο έχουν ειδοποιηθεί από τον Ολλανδό τεχνικό ότι δεν υπολογίζονται αλλά βρίσκονται στην τελική φάση συζητήσεων με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση τους (σ. με τη Γιουβέντους ο Ουρουγουανός και με την Ίντερ ο Χιλιανός)