Ριβάλντο για Μέσι: «Θα παίζει στη Μπαρτσελόνα μέχρι τα 38 του»

Ο Ριβάλντο τοποθετήθηκε για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Λιονέλ Μέσι και το οποίο τελείωσε ο ίδιος ο Αργεντινός άσος.

Ριβάλντο για Μέσι: «Θα παίζει στη Μπαρτσελόνα μέχρι τα 38 του»

Ο Λιονέλ Μέσι πριν λίγες ημέρες έβαλε τέλος στο σίριαλ που είχε δημιουργηθεί με εκείνον να είναι το κεντρικό πρόσωπο. Ο Αργεντινός άσος αποφάσισε να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα.

Για το θέμα που ήταν στην κορυφή της επικαιρότητας αρκετές ημέρες πήρε θέση ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος άσος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μέχρι τα 38 του χρόνια.

«Ο Λιονέλ Μέσι είπε ότι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του στο τέλος αυτής της χρονιάς. Αλλά δεν θα μου προκαλούσε καμία έκπληξη εάν έμενε και περισσότερο. Πολλά μπορούν να συμβούν άλλωστε καθώς η Μπαρτσελόνα ξεκινά από την αρχή με νέο προπονητή τον Ρόναλντ Κούμαν και οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τον Μάρτιο.

Ο Μέσι αγαπά την Μπαρτσελόνα και τώρα πια οι παίκτες είναι σε θέση να παρατείνουν την καριέρα τους στο υψηλότερο επίπεδο. Οπότε ο Μέσι θα μπορεί να παίζει στην Μπαρτσελόνα μέχρι τα 38 του», τόνισε ο Ριβάλντο.