Τα λένε Βαϊνάλντουμ - Κλοπ για το μέλλον του Ολλανδού στη Λίβερπουλ

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ φέρεται να έχει μέσα στην ημέρα συζητήσεις με τον, μάνατζερ της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σχετικά με το μέλλον του και το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει.

Τα λένε Βαϊνάλντουμ - Κλοπ για το μέλλον του Ολλανδού στη Λίβερπουλ

Παρότι το όνομα του είναι στη μεταγραφική επικαιρότητα της Μπαρτσελόνα από την ημέρα που ο Ρόναλντ Κούμαν (πρώην εκλέκτορας του στην Εθνική Ολλανδίας άλλωστε) ανακοινώθηκε, από τους «μπλαουγκράνα», ως νέος τεχνικός τους, επί της ουσίας, δεν υπάρχει κάτι «χειροπιαστό» για το ενδιαφέρον των Καταλανών για τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ.

Ο Ολλανδός, διεθνής, μέσος, ίσως για το λόγο αυτό αποφάσισε να πάρει πάνω του το θέμα και σύμφωνα με το «Sky Sports», ήταν προγραμματισμένο, μέσα στην Τετάρτη, να συζητήσει με τον μάνατζερ της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σχετικά με το μέλλον του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Συμφωνία μεταξύ των εκπροσώπων του 29χρονου χαφ με τους διοικούντες τους «κόκκινους» για νέο συμβόλαιο (σ. το τρέχον εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και το Γενάρη μπορεί να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του δίχως η Λίβερπουλ να βάλει σεντ στα ταμεία της) δεν υπάρχει κι η παραμονή του είναι άδηλη, παρότι ο Γερμανός τον θέλει.

Ωστόσο, απ' τη στιγμή που υπάρχει διαφορά στο οικονομικό όσον αφορά στο συμβόλαιό του, δεν αποκλείεται να συναινέσει στην παραχώρησή του.

Δεν αποκλείεται η εξέλιξη της υπόθεσης Βαϊνάλντουμ να συναρτάται και με εκείνη του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος φέρεται εδώ και μήνες να ενδιαφέρει τη Λίβερπουλ.