Τέλος από την Μπάγερν ο Πέρισιτς, επιστρέφει στην Ίντερ

Η Μπάγερν Μονάχου αποχαιρέτησε τον Ιβάν Πέρισιτς που επιστρέφει στην Ίντερ και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο, στο διάστημα του δανεισμού του από τους «νερατζούρι».

Τέλος από την Μπάγερν ο Πέρισιτς, επιστρέφει στην Ίντερ

Στο «στρατόπεδο» της Ίντερ επιστρέφει οριστικά ο Ιβάν Πέρισιτς, αφού η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε τελικά να μην αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα του Κροάτη μέσου. Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στους Βαυαρούς με την μορφή δανεισμού από τους «νερατζούρι» και τους βοήθησε να φτάσουν στο «τρεμπλ», με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου αλλά και του Champions League.

Κόντρα όμως στις φήμες που ήθελαν τους πρωταθλητές Γερμανίας να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο για την μονιμοποίηση του Πέρισιτς στην ομάδα του Μονάχου, η Μπάγερν με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον παίκτη και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

«Ο Ιβάν έδειξε άκρως επαγγελματική συμπεριφορά με εμάς αυτήν τη σεζόν, ήταν σημαντικό κομμάτι για εμάς. Του ευχόμαστε κάθε καλό για το μέλλον», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Χανς Φλικ, τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ιβάν για τις επιδόσεις του και τη συμβολή του στην κατάκτηση του τρεμπλ. Μου άρεσε πολύ που δούλεψα μαζί του και ειδικά στην τελική ευθεία με την παρουσία του στο Final-8 του Champions League, όπου φάνηκε η ποιότητά του».

Μάλιστα, ο Φλικ είχε αποκαλύψει νωρίτερα σε δηλώσεις του το σχετικό θέμα, καθώς είχε αναφερθεί στο μέλλον όχι μόνο του Πέρισιτς, αλλά και των Αλβάρο Οντριοθόλα και Φιλίπε Κουτίνιο που επίσης αγωνίστηκαν δανεικοί στην ομάδα την περασμένη αγωνιστική περίοδο από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

«Πλέον έχει αποφασιστεί ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε κανέναν από τους τρεις», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση της Μπάγερν για τον Πέρισιτς: