Νέος προπονητής του Σιόβα ο Πελεγκρίνο

Την τεχνική ηγεσία της Λεγανές αναλαμβάνει ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο που θα έχει υπό τις οδηγίες του τον Δημήτρη Σιόβα. 

Νέος προπονητής του Σιόβα ο Πελεγκρίνο

Καλύφθηκε το κενό στην τεχνική ηγεσία της Λεγανές, το οποίο δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Ασιέρ Γκαριτάνο, δηλαδή του νέου προπονητή της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Συγκεκριμένα, στον πάγκο της Λεγανές θα καθίσει ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει υπό τις οδηγίες τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος διανύει πολύ καλή πορεία με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η πρόσληψη του Αργεντίνου τεχνικού είναι η επίσημη ανακοίνωση, που αναμένεται να δημοσιευτεί εντός των επόμενων ημερών.

Ο Πελεγκρίνο, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει στην Ισπανία μετά την θητεία του σε Βαλένθια και Αλαβές. Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Σαουθάμπτον, ενώ έχει διατελέσει προπονητής σε Εστουδιάντες κι Ιντεπεντιέντε. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Βέλες, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Λίβερπουλ κι Αλαβές.

Υπενθυμίζουμε ότι βρισκόταν ανάμεσα στους υποψηφίους για τον πάγκο του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2017, όταν τελικά επιλέχθηκε ο Μπέσνικ Χάσι.