Προς δανεισμό στη Βαλένθια ο Ζότα της Μπενφίκα

Η Μπενφίκα τα έχει βρει με τη Βαλένθια για να της παραχωρήσει δανεικό τον Ζότα, τον οποίο δεν υπολογίζει ο Ζέσους.

Προς δανεισμό στη Βαλένθια ο Ζότα της Μπενφίκα

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει πολύ σοβαρά τον Ολυμπιακό εδώ κι αρκετούς μήνες είναι ο Ζότα. Ο 21χρονος Πορτογάλος έχει μπει στη μαύρη λίστα της Μπενφίκα από τον Ζόρζε Ζέσους. Δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των «αετών» της Λισαβόνας και είναι υπό παραχώρηση.

Ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή αρκετούς μήνες και το τελευταίο διάστημα το όνομα του είχε πέσει και πάλι στο τραπέζι. Δεν ήταν εύκολη περίπτωση η απόκτηση του Ζότα, ενώ για τη Μπενφίκα είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να μην τον υπολογίζει η Μπενφίκα, αλλά θεωρεί ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στον Ζότα έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης που ξεπερνάει τα 88 εκατ. ευρώ.

Οι Πορτογάλοι εδώ και λίγη ώρα μεταδίδουν πως ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βαλένθια. Η Μπενφίκα φέρεται να τα έχει βρει με τις «νυχτερίδες» και ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο «Μεστάγια». Μάλιστα φέρεται να έχει ζητήσει από την ομάδα του να τελειώσει άμεσα το θέμα του.