Η επιστροφή του Μέσι στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα (vid)

Για πρώτη φορά μετά τη διαμάχη του με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε σήμερα (7/9) στις προπονήσεις των «μπλαουγκράνα».

Η επιστροφή του Μέσι στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα (vid)

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε πλέον ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, μετά τα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα με τη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου.

Έχοντας ανακοινώσει προ ολίγων ημερών την απόφασή του να παραμείνει στον σύλλογο και να μην αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, ο Αργεντινός επιθετικός βρέθηκε σήμερα (7/9) στο προπονητικό κέντρο των «μπλαουγκράνα» για να προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Ρόναλντ Κούμαν.

Υπενθυμίζεται πως η προετοιμασία της Μπάρτσα έχει ξεκινήσει εδώ και μία περίπου εβδομάδα, ωστόσο ο Μέσι λόγω της διαμάχης του με τον σύλλογο απείχε από τις προπονήσεις.

Επιπρόσθετα, το αξιοσημείωτο είναι ότι παρότι ο Κούμαν είχε ζητήσει από τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο στις 17:30, εν τούτοις ο διεθνής άσος πήγε να γυμναστεί δύο ώρες νωρίτερα και ήταν ο πρώτος που έφτασε στο «άντρο» της ομάδας του.

Στο προπονητικό κέντρο τον περίμενε φυσικά πλήθος φωτογράφων, ενώ σύμφωνα με την καταλανική «Mundo Deportivo» αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό με αντίπαλο τη Νάστικ Ταραγόνα το προσεχές Σάββατο (12/9).

Μπαρτσελόνα: Ροζ η τρίτη φανέλα των Καταλανών (pic)

Οριστικό: Μένει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα!