Ο Τότι υποψήφιος για αντιπρόεδρος της Ρόμα

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Ρόμα ο Φραντσέσκο Τότι για να αναλάβει αντιπρόεδρος στους «τζιαλορόσι» αποκαλύπτει η «Corriere dello Sport».

Ο Τότι υποψήφιος για αντιπρόεδρος της Ρόμα

Σε επαφές με τη νέα διοίκηση της Ρόμα έχει έρθει ο Φραντσέσκο Τότι και θεωρείται πολύ πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του για να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου.

Αυτό αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», προσθέτοντας παράλληλα ότι ενδιάμεσος των συγκεκριμένων επαφών είναι ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Γκουίντο Φένγκα.

Ο 43χρονος «καπιτάνο», ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρη την καριέρα του στην ομάδα της «Αιώνιας Πόλης» (1992-2017) και έγινε θρύλος στον σύλλογο, αποχώρησε από τη Ρόμα τον περασμένο Απρίλη λόγω της κόντρας του με την προηγούμενη διοίκηση του Τζέιμς Παλότα.

«Κάθε φορά που αφήνω τον Κρίστιαν (σ. γιος του) για προπόνηση, μένω έξω από την πόρτα. Μερικές φορές κάθομαι στο αμάξι και νιώθω σαν να κλαίω γιατί μετά από 30 χρόνια δεν μπορώ να πατήσω το πόδι μου εκεί. Έφυγα και αυτό είναι όλο. Έχω ακόμη φίλους που έρχονται έξω να μου πούνε ένα γεια. Ο γιος μου μού ζητάει να πάω να τον δω όταν παίζει, αλλά δεν μπορώ…», έλεγε μεταξύ άλλων εκείνη την περίοδο.

Πλέον όμως, από την στιγμή που η οικογένεια Φρίντκιν απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, τα πράγματα άλλαξαν για τον Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον ιστορικό σύλλογο της Ρώμης.