Παραιτήθηκε από την Αλ Αχλί ο Μιλόγεβιτς

Ο Σέρβος προπονητής Βλάνταν Μιλόγεβιτς ζητούσε από τη διοίκηση μεταγραφές, αλλά δεν γινόταν καμία κίνηση και αποφάσισε να αποχωρήσει

Παραιτήθηκε από την Αλ Αχλί ο Μιλόγεβιτς

Φαίνεται πως είναι πιο δύσκολη από ο, τι περίμενε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς η ζωή στην τεχνική ηγεσία της Αλ Αχλί.

Ο Σέρβος τεχνικός παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από το πάγκο της Αλ Αχλί, αλλά του ζητήθηκε από την διοίκηση του συλλόγου να ανακαλέσει προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.

O πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και του Πανιωνίου ανέλαβε την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στις 28 Φεβρουαρίου, αφού προηγουμένως έλαβε τις απαραίτητες εγγυήσεις από την διοίκηση της ομάδας.

Αλ Αχλί: Ανακοίνωσε τον Μιλόγεβιτς! (pic)

Όπως τονίζεται σε ΜΜΕ της αραβικής χώρας, ο 50χρονος τεχνικός παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του προκειμένου ο σύλλογος να ενισχυθεί διαπίστωσε πως αυτό δεν συνέβη.

Συγκεκριμένα ζήτησε να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις ώστε να μπορέσει η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και να μπορέσει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της Ασίας.

Η διοίκηση παρά το γεγονός ότι δεν απέρριπτε το αίτημά του, δεν προχωρούσε σε καμία κίνηση με συνέπεια μεταγραφικοί στόχοι να χάνονται.

Η Αλ Αχλί βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 14 βαθμούς λιγότερους σε σχέση με την Αλ Νασρ μένοντας έτσι εκτός Ασιατικού Champions League. Μάλιστα στα τελευταία πέντε ματς έχει σημειώσει μόλις μια νίκη.

Ο Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο για 18 μήνες, ζήτησε να αποχωρήσει, ωστόσο η διοίκηση της Αλ Αχλί συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο σε μια ύστατη προσπάθεια ο Σέρβος τεχνικός να μεταπεισθεί και να παραμείνει στο πόστο του.