Ανσού Φατί: «Περιμένω την ευκαιρία και στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ανσού Φατί είναι ο ποδοσφαιριστής που συγκέντρωσε τα βλέμματα στις δυο πρώτες αγωνιστικές του Nations League, όπου και εντυπωσίασε με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας.

Ανσού Φατί: «Περιμένω την ευκαιρία και στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ανσού Φατί, ο οποίος έγινε ο νεότερος σκόρερ της Εθνικής Ισπανίας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ειδικά για τη νίκη της ομάδας, είχαμε έναν υπέροχο αγώνα για 90 λεπτά. Είμαι υπερήφανος που συνεργάζομαι με τον Λουίς Ενρίκε και με όλους τους συμπαίκτες μου. Τώρα θα πρέπει να εργαστώ σκληρά για να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα. Και στη Μπαρτσελόνα προπονούμαι και περιμένω την ευκαιρία να την εκμεταλλευθώ».

Ισπανία: Ο Ανσού Φατί έγραψε ιστορία - Νεότερος σκόρερ της «φούρια ρόχα» (pics-vid)

«Συγχαρητήρια στον Ανσού, είναι ένας νεαρός παίκτης που μας δίνει αυτήν την φρεσκάδα και την επιθυμία που χρειαζόμαστε.

Είναι υπέροχο να έχουμε μια νέα ένεση νεότητας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε παίκτες σαν κι αυτόν. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτός, είναι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν.

Είναι η στιγμή τους και ελπίζουμε να φτάσουν στο ανώτερο επίπεδο. Μας άξιζε απολύτως αυτό το αποτέλεσμα, κρατήσαμε την μπάλα καλά, ήμασταν σταθεροί στην άμυνα και ήμασταν επιθετικοί, πιέζοντάς τους σε όλο το γήπεδο και κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες» τόνισε ο αρχηγός των Ισπανών, Σέρχιο Ράμος.

Μπαρτσελόνα: Ρήτρα 400 εκ. ευρώ στον Φατί