Μιχαΐλοβιτς: «Μάλλον κόλλησα κορονοϊό από τα παιδιά μου»

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς απάντησε για την κριτική, που δέχθηκε σχετικά με τη νέα περιπέτεια της υγείας του, αλλά και την απουσία του από την προετοιμασία της Μπολόνια

Μιχαΐλοβιτς: «Μάλλον κόλλησα κορονοϊό από τα παιδιά μου»

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, καθώς δίνει τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό πρόσφατα.

Ο Σέρβος τεχνικός εξέφρασε την ενόχλησή του για την κριτική που δέχτηκε, αλλά και για τη δεύτερη σερί προετοιμασία της Μπολόνια που χάνει καθώς είναι ασθενής.

Πέρυσι το καλοκαίρι, έδινε την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του κόντρα στον καρκίνο με χημειοθεραπείες και βγήκε νικητής.

Φέτος, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μπορεί να μην βρίσκεται σε αίθουσα νοσοκομείου και να περνάει τον κορονοϊό ασυμπτωματικός από το σπίτι του, αλλά για ακόμη μια χρονιά δεν μπορεί να βρίσκεται στην προετοιμασία της Μπολόνια.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για τη νέα περιπέτεια της υγείας του, αποκαλύπτοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα κόλλησε τον ιό από τα παιδιά του και έδειξε ενοχλημένος με την κριτική που δέχτηκε από τον κόσμο και τα ΜΜΕ μετά τη νέα του περιπέτεια με τον κορονοϊό.

«Δεν έκανα τίποτα που δεν έπρεπε και ήταν απογοητευτικό να βλέπω τόση κριτική σε βάρος μου και της οικογένειάς μου.

Ακολούθησα όλους τους κανόνες και έκανα όλα όσα ήμουν υποχρεωμένος στις διακοπές μου.

Δυστυχώς, τα νυχτερινά κλαμπ παραμένουν ανοιχτά και δεν μπορούσα να πω στα παιδιά μου να μην πάνε, αφού επιτρεπόταν.

Πιστεύω πως είναι πιθανό να κόλλησα τον Covid-19 από ένα από τα παιδιά μου, που έδειξε πρώτο θετικός, αλλά τώρα είναι αρνητικό.

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δεν μπορώ να βρίσκομαι στην προετοιμασία της Μπολόνια. Βέβαια, βλέποντας τη δουλειά που έχουν κάνει η ομάδα και το σταφ, ίσως και να τα πηγαίνουν καλύτερα χωρίς εμένα» είπε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.